You have no items in your shopping cart.

 

 

vertiplay podstiču razvoj ključnih veština deteta

VERTIPLAY™ ZAUZETI DETLIĆ - JEDINSTVENI ZVEKIR SA SVETLOM, AKCIJOM I ZVUKOM

Stalno svetlo, pokret i zvuk za kompletnu zabavu. Zauzete male ručice će se puno zabavljati sa G.Detlićem! Dodirom na rep G. Detlića se čuje zvuk kucanja na vrata, koji osvetljuje ptičiju kućicu. Pokretanjem vetrenjača malim prstima razvija spretnost kroz igru!

Preporučena starost: 9 meseci+

 

VERTIPLAY™ ZVEKIR

Ovaj neodoljivi zvekir personalizuje vrata i istovremeno podstiče decu da kucaju pre nego udju. Takodje, može da bude odličan udarački instrument ili zvonce.

Preporučena starost: 9meseci+

 

VERTIPLAY™ ŠAŠAVI LOS - IGRA RAVNOTEŽE

Pažljivo g. Losu, da ne otresete svoje rogove. Pomoću magentskih diskova balansirajte rogove na glavi g. Losa. Uzbudljiva igra će naučiti mališane prvu lekciju iz ravnoteže i matematike.

Preporučena starost: 3godine+

 

VERTIPLAY™ KUĆICA G-DJICE VEVERICE - SLAGALICA IZ 2 SLOJA

Zaradite ime i slavu rešavajući ovu igru iz 6 delova. Jedinstvena slagalica koja izaziva maštu. 3 različita sloja imaju 3 različite priče. Zamršeni detalji podstiču mališane da posmatraju, broje i biraju predmete.

Preporučena starost: 2godine+

 

VERTIPLAY™ MUZIČKA ŽELEZNIČKA PRUGA - KSILOFON

Ovaj magični voz će vas naučiti muzici i zabaviti. Jedinstvene šine sviraju melodiju za dobrodošlicu voza. Ksilofon može biti podešen zatezanjem ili otpuštanjem šrafova na svakoj drvenoj letvici da se postigne precizan zvuk.

Preporučena starost: 2godine+

 

VERTIPLAY™ G. MEDO SE VRTI - IGRA VIŠESTRUKIH POKRETA

Po kiši ili suncu, g. Medo uvek vozi voz. Mališani mogu da pomognu g. Medi da vozi brže pomeranjem povezanih točkova, dok oblaci od dima izlaze iz lokomotive.

Preporučena starost: 2godine+

 

VERTIPLAY™ AVANTURA NA VRHU DRVETA - IGRA STALNOG POKRETA

Gospodjica Gusenica je u velikoj žurbi dok juriša niz stablo magičnog drveta. Na putu sklizne dole u toranj od pečuraka, obori ljuljašku, ubrza niz klizavi tobogan I konačno dodje do dna. To je avantura puna zvukova I pokreta koju će deca želeti da igraju opet i opet.

Preporučena starost: 2godine+

 

VERTIPLAY SKAKUTAVI ZEKA I PRIJATELJI

Skakutavi zeka i prijatelji skaču od drveta do drveta - ova šuma je jedna velika porodica. Skakutavi zeka je otišao u posetu svom najboljem prijatelju g. Medi. Na putu je sreo svoje druge prijatelje: sovu i crvendaća, koji su odlučili da mu se pridruže. Kakva avantura ih samo čeka? Jednostavna i interaktivna slagalica, koja otključava dečiju kreativnost i podstiče slobodnu igru.

Preporučena starost: 2godine+

 

VERTIPLAY ZAČARANA BAŠTA - IZGRADITE SVOJ TERARIJUM

Ježevi i veverice, ptice i pčele sa kaktusima i žirovima, biljkama i drvećem. Ova bašta u tegli je zabavna i interaktivna igra sa dva seta, koja prikazuju dve sezone: proleće i jesen. Igra pruža ogromne mogućnosti za kreiranje različitih scena za razvijanje mašte vašeg deteta pogledom na divne mogućnosti prirode, dok je obrazovna u isto vreme.

Preporučena starost: 3 godine+

 

VERTIPLAY MISTIČNI AKVARIJUM

Da li sam upravo kroz tanku svetlost duboko u okeanu uočio delić peraja? Sastavite slagalicu, kako bi vaši mališani uživali u čudima mističnog mora. Pogledajte kroz prozor podmornice da biste videli sakrivene morske životinje, koje su inače nevidljive golom oku. Impresivna igračka, koja će istovremeno zabaviti i okupirati.

Preporučena starost: 3 godine+

 

KAKO SE KORISTI

Očistiti površinu pre upotrebe.

Ukloniti nalepnicu sa zadnje strane i pritisnuti jače na površinu.

Sačekati 2 sata pre upotrebe.

KAKO UKLONITI:

Oljuštiti od gornjeg ugla filma i saviti ga unazad prema sebi. Povući pažljivo i polako nadole, kao što je pokazano na slici, kako bi izbegli oštećenja na vratima.

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse