You have no items in your shopping cart.

 

 

Kraj neprespavanim noćima

Pelena je suva, vaše dete je sito, ali ne želi da spava? Ne prestaje da plače?

DooDoo meda zaustavi plač odmah, čim počne!

Na šapama imam ježiće, s kojima zagrlim ogradu na krevetu i pažljivo slušam Vašu bebu. Čim čujem najmanji plač, nežno ga utešim i uspavam na potpuno prirodan način. Roditelji, moći ćete bezbrižno da spavate, sve dok ne bude vreme za hranjenje. Čak i tokom dana se pobrinem za miran san.

Bebu smiri i da mu osećaj sigurnosti…

U sebi imam sakriven zvučni predajnik sa jako osetljivim automatskim senzorom, koji prepozna plač Vašeg mallišana čak i na nekoliko metara udaljenosti. Moj stomačić uvek okrenite ka detetu, da pravilno čuje potpuno isti zvuk, kao što ga beba čuje u materici, koji ga smiri i uspava. Efekat zvuka materice počinje da se smanjuje u periodu od 9-12 meseci, i kad beba dostigne ovaj period jednostavno podesite audio uredjaj na omiljenu uspavanku, koja će smiriti Vašu bebu tokom plača.

 

Sa umirujućim zvucima smirujem bebe - mališane

pomažem da brzo i mirno zaspe.
Pranje u mašini za veš (predajnik se uskloni iz igračke)
Automatsko uključivanje zvuka/predajnika u trenutku, kada dete počne da plače
Veliki izbor raličitih životinja u različitim bojama.

DooDoo meda će stimulisati san bebe…

Ja sam visokokvalitetna plišana igračka, napravljena iz anti-alergenih materijala, nežna i prijatna na dodir za Vašu bebu. Vole me i roditelji, koji me ponekad stisnu uz sebe… Svoj posao obavljam pažljivo i savesno – bebu smirim i odvedem u svet snova.

Za laku noć i miran san

Zeke će sa Vašim mališanom odskakutati u svet snova, gde se lovimo i ludujemo, dok se odmorni ne probudimo. Možemo biti obučeni u plavi džemper, u košulju na pruge ili na tufnice.

Dostupna u sledećim bojama

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse