Dečija kada i vaga 3-u-1 Aquascale

79,90 €

In stock

Akua Scale je prva multifunkcionalna dečija kadica koja omogućava roditeljima da lako vagaju bebu dok stalno prate temperaturu vode u vreme kupanja.

Kombinovali smo tri proizvoda u jednu kompletnu: kadu, vage i termometar.

Pogodna za bebe od rodjenja do 24 meseci

  •  

    Brezplačna poštnina

    Vse izdelke kupljene na spletu vam brezplačno dostavimo.

  •  

    Garancija zadovoljstva

    Zadovoljne stranke postavljamo na prvo mesto. Vsak izdelek lahko po 14 dneh vrneš brez obveznosti, mi pa vrnemo denar.

3-u-1 digitalna dečija kada

Digitalna kada

Bebu možete izmeriti sa ili bez vode. Računa bebinu preciznu težinu, jer se podešava na vodu i kretanje. Prikazuje bebinu preciznu težinu do unca ili grama. LCD čuva bebinu prethodnu izmerenu težinu.

Vodni termometar

Obezbedjuje da voda nije prehladna ili prevruća. Neprestano prati I prikazuje temperature vode.

Kada

Pogodna za novorodjenčad I za malo starije bebe. Neklizajuća podloga drži bebu na mestu.

Dobrodošli u Aqua Scale!

Zdravo dobijanje na težini od ključnog značaja u prvih par meseci života deteta. Aqua Scale je prva multifunkcionalna kada svoje vrste, koja omogućava roditeljima da saznaju preciznu težinu svoje bebe I u isto vreme kontrolišu temperaturu vode, I sve to za vreme kupanja.

Pruža sigurnost roditeljima izmedju poseta doktoru

Jedinstven oblik kade I neklizajući uložak bezbedno čuva bebe do 2 godine starosti (ili dok ne mogu da sede bez pomoći drugih). Podesite vagu na funte ili unce I jednostavno stavite bebu u kadu na precizno merenje u Farenhajtima ili Cezijusima. Aqua Scale ima ugradjen termometar koji meri temperature vode I tačno prikazuje na digitalnom LCD displeju rezultate – čime obezbedjuje bezopasnost temperature vode I pre nego što kupanje počne.

Kupanje je sa nama lakše!

Kompletno redizajnirani stalak za kadu. Šira cev za odvod vode za brže pražnjenje kade. Kompatibilan sa Aqua Scale 3-u-1 digitalnom kadom. Sklapa se za lakše čuvanje. Ne klizi.