You have no items in your shopping cart.

Jedna kolica za svaku priliku

Izbor kolica je težak zadatak za svakog roditelja. Tržište je bukvalno preplavljeno različitim kolicima svih veličina i oblika, a odabir pravih kolica može postati prava noćna mora. Treba uzeti u obzir različite stvari: gde će se koristiti kolica, cena, veličina (ako porodica živi u manjem stanu), kakva kolica moraju biti itd. Ponekad je teško naći dobra kolica prihvatljive veličine i sa svim potrebnim karakteristikama po pristupačnoj ceni.

Koliko je kolica dovoljno?

Roditelji obično kupuju 2 ili čak 3 kolica za jedno dete. Nakon rođenja bebe, prvi izbor su obično klasična 2u1 kolica sa korpom i sportskim sedištem. Korpa se obično koristi od rođenja deteta do negde oko šest meseci, a kasnije, kada dete može da sedi bez pomoći, koristi se samo sportsko sedište. Iako su klasična kolica popularan izbor, kako dete počinje da raste i preduzima prve korake, takva kolica su prevelika i preteška za svakodnevnu upotrebu. Iz tog razloga se većina roditelja odlučuje za kupovinu mnogo manjih i lakših kolica. Naime, kupovina kišobranskih kolica zahteva dragoceno vreme i novac koji mnogi zaposleni roditelji nemaju.

Kakve probleme donosi kupovina više kolica?

Cena je sigurno jedno od prvih pitanja koje treba razmotriti, jer kupovina dodatnih kolica zahteva vreme i novac. Uprkos opštem uverenju da jedna kolica nisu dovoljna, roditelji često nisu svesni da mogu kupiti samo jedna praktična kolica koja mogu koristiti od rođenja deteta. Kupovinom takvih kolica možete uštedeti puno vremena i novca.

Takođe, morate voditi računa o veličini kolica. Potreba za manjim kolicima obično se javlja kada dete ima dovoljno godina za sportsko sedište ili kada može da sedi bez pomoći. Kompaktna kolica zauzimaju znatno manje prostora, izuzetno su lagana u poređenju sa klasičnim kolicima i olakšavaju šetnju po prepunim ulicama ili tržnim centrima.

Kada roditelji odluče koja i koliko kolica će kupiti, većina se fokusira na funkcionalnost. Različite kategorije kolica imaju različite prednosti, ali i nedostatke. Naime, gotovo nijedna kategorija ne pruža sve što je roditeljima potrebno od rođenja do trenutka kada kolica više nisu potrebna.

Šta ako vam kažemo da je kupovina više kolica nepotrebna? Postoji kategorija koja kombinuje najbolje osobine klasičnih i kompaktnih kolica. Sportska kolica ili hibridi izgledaju gotovo kao klasična kolica, samo što su nešto manja, lakša i praktičnija. Verovatno se pitate koja kolica uopšte odabrati? Predlažemo vam zaista jedinstvena kolica!

MAST M4 – Jedina kolica koja će vam biti potrebna

MAST M4 kolica su nove generacije. Praktična su, udobna, bezbedna, savremena i jedina kolica koja će vam biti potrebna! Kolica M4 obuhvataju sva najbolja svojstva klasičnih i kompaktnih kolica, zato su kolica MAST M4 odlična izbor za sve koji ne pristaju na kompromise i žele kolica koja mogu pružiti nešto više.

Glavne prednosti kolica M4:

  • Mogu se koristiti od detetovog rođenja do 22 kg.
  • Privlačnog su dizajna i relativno lagana (8 kg).
  • Bezbednosni pojas u pet tačaka i podesiva struktura pojaseva.
  • Veliki podesivi krov sa zaštitom od UV zraka sa ZF 50+.
  • Odlična upravljivost i amortizeri na sva četiri točka.
  • Podesivi oslonac za noge i otvor na naslonu sjedala za optimalan protok zraka.
  • Jednostavno dostupna velika korpa za stvari nosivosti do 5 kg.

M4 korpa za bebe je opremljena krovom (ZF50 +) i ima otvor za cirkulaciju vazduha pozadi. Ovde postoji i mrežasta tkanina za dodatnu zaštitu od ultraljubičastog svetla, koja se može razvući preko korpe. Dno korpe i dušek imaju posebnu podlogu koja obezbeđuje dodatnu ventilaciju i svežinu (korpa se kupuje odvojeno).

Zaključna misao

Smatramo da je kupovina samo jednih kolica izvrsna investicija, što znači uštedu puno vremena i novca, posebno ako se radi o proizvodu koji ima sve što je porodici potrebno od rođenja deteta do trenutka kada kolica više nisu potrebna. MAST M4 su zaista odličan izbor za sve koji traže praktična, bezbedna i udobna kolica za dugotrajnu upotrebu.

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse