You have no items in your shopping cart.

Sveobuhvatni vodič za kompaktna kolica

Bebe iznenađujuće brzo rastu. Očas posla će biti spremne za otkrivanje otvorenog prostora sa vama kako bi zadovoljile svoj radoznali um. Svaka mama se raduje ovim godinama, kada ste sami sa svojim mališanom, družite se i provodite dan zajedno.

Znate li šta će ovo iskustvo učiniti još čarobnijim? Sjajna kompaktna kolica, naravno!

Kompaktna kolica su postala veoma popularna u poslednjih nekoliko godina, i to sa dobrim razlogom: predstavljaju odgovor na potrebe svake nove mame. Dizajnirana su da unesu posebne novine u šetnje i putovanja, jer istovremeno dobijete slobodu i udobnost za svoju bebu.

Kompaktna kolica su takođe savršeno rešenje za ljude sa ograničenim prostorom. Ovo znači da ih možete smestiti u bilo koji prtljažnik automobila, ili, ako želite da putujete avionom, u prostor iznad sedišta. Ako jednostavno želite da uštedite prostor u nekom ormaru, savršena su i za to.

Karakteristike dobrih kompaktnih kolica

Sa toliko mnogo konkurentskih brendova danas na tržištu, možda je teško zadovoljiti se samo jednim modelom. Ne pomaže ni to što svaki od brendova tvrdi da je najbolji, a kada kupite njihova kolica, imate osećaj da nešto propuštate zato što se niste odlučili za druga.

Odličan način da se odlučite i prekinete sve dileme je da nabrojite sve karakteristike koje želite da poseduju vaša kolica iz snova, a zatim potražita ona koja ih imaju. Dakle, koje karakteristike treba tražiti u vezi sa kompaktnim kolicima? Drago nam je da vas interesuje! U nastavku se nalazi nekoliko obaveznih karakteristika koja bi trebalo da imaju kvalitetna kompaktna kolica:

Lagana

Dobra kompaktna kolica su lagana i jednostavna za nošenje. Potrebna su vam kolica zgodna za rukovanje veličine veće ženske torbe i ništa više.

Jednoručno otvaranje i sklapanje

Kao majka znatiželjnog mališana, već znate da oni vole da iskoriste svaku i najmanju šansu da se oslobode nadzora. Dakle, čim ih spustite napolju, čak i na nekoliko sekundi, oni će bežati ili puzati, smejući se i radujući se, a to nije ono što želite.

Dakle, potrebna su vam kolica kod kojih nećete petljati obema rukama kako biste osposobili mehanizam za zaključavanje. Trebalo bi da možete da otvorite i savijete kolica jednom rukom dok drugom držite bebu.

Bezbednosne karakteristike

Kakva je korist od modernih kolica ako nisu bezbedna? Potražite kompaktna kolica koja su opremljena bezbednosnim karakteristikama. Na vrhu liste treba da bude snažna odbojna šipka i sigurnosni pojasevi. Ovo će sprečiti da beba ispadne, bez obzira šta radila.

Karakteristike naslona sedišta

Šta raditi kada beba zaspi u kolicima? Ako je sedište u sedećem položaju, njen maleni vrat će se saviti prema napred, i biće sva zgrčena do trenutka kada dođete kući. Zbog toga je tako važno prebacivanje u položaj ležanja tokom spavanja. Nabavite kompaktna kolica koja se mogu prebaciti u položaj ležanja kada beba spava i vratiti se u sedeći položaj kada ustane i bude spremna za istraživanje.

Uz to, kolica moraju imati i jastučić za noge koji se može podići kako bi se osiguralo da djetetu bude što udobnije.

Sjajan baldahin za zaštitu od sunca

Verovatno ćete ići u park svojim kompaktnim kolicima leti kada je sunce najjače. Ne želite da vaše dragoceno dete dobije opekotine od sunca. Vaša kolica bi trebalo da vam pomognu tako što će imati lepi produženi baldahin za maksimalnu zaštitu od sunca.

Dodatni prostor za stvari

Bebe su možda sićušne, ali im zato treba tona stvari kad god izlaze. Niko ne voli da vuče ogromnu torbu s pelenama i još veću bebinu torbu sa strane, i još da usput i gura kolica. Zbog toga ćete biti veoma zahvalni na dodatnom prostoru za odlaganje u kolicima, gde možete staviti nekoliko potrepština i ne morate se vraćati napred-nazad od bebe do torbe svakih nekoliko minuta.

Amortizeri na svim točkovima

Kad izađete napolje sa bebom, naići ćete na puno različitih površina. Putevi, trava, pesak i granitne ulice - po svim ovim površinama je drugačiji osećaj kad hodate, a još drugačije je zbog bebe. Sa sistemom amortizera na kolicima, vašoj bebi će vožnja biti mnogo udobnija.

Prednosti kompaktnih kolica

Ako još uvek niste sigurni da bi trebalo da nabavite jedna, u daljem tekstu se nalazi nekoliko prednosti kompaktnih kolica:

Jednostavne su za manevrisanje

Obična kolica mogu biti velika, teška i glomazna. Kompaktna kolica su upravo suprotno. Moći ćete bez problema da se šetate uskim i prepunim mestima. Stoga, šetnja sa njima od jednog ugla parka do drugog ili vijugavim stazama zoološkog vrta postaje laganica.

Udobnost, bezbednost i istrajnost

Sa kompaktnim kolicima dobijate sve bezbednosne karakteristike koje imaju obična kolica, kao i dodatne prednosti kompaktnosti i udobnosti. Najbolja od njih su takođe izrađena od izuzetno kvalitetnih materijala, što ih čini vrlo izdržljivim. Stoga, uz kompaktna kolica, možete uživati u svojim izlascima, a da se ne brinete stalno da li će beba ispasti ili da će se kolica u bilo kojem trenutku polomiti.

Štede prostor

Obična kolica je izuzetno teško staviti u većinu automobila. Međutim, kompaktna kolica dizajnirana su da budu prenosiva i kompaktna. Dizajnirana su da mogu da stanu u bilo koji prtljažnik automobila i da vam istovremeno uštede prostora. Možete ih lako saviti kada ih ne koristite i čuvati u ormaru kod kuće, a čak će se smestiti i u prostor iznad sedišta u avionu.

Povoljna cena

Kompaktna kolica su savršena kombinacija ekonomičnosti i funkcionalnosti. Ako morate da mislite na ekonomično trošenje novca, ovo su kolica za vas.

Za koga su dizajnirana?

Kompaktna kolica dizajnirane su tako da odgovaraju svakom načinu života. Bez obzira da li živite u velikom gradu i često putujete ili ste mama iz predgrađa koja samo nekoliko puta ide u šetnju ili nabavku, kompaktna kolica će se bez problema prilagoditi vašem načinu života.

Dakle, ako volite da idete u laganu šetnju ili ste više tip mame sa brzim životnim stilom, ovo su savršena kolica za vas i vašu bebu.

Preporuka broj 1

Ako planirate da nabavite dobra kompaktna kolica, toplo preporučujemo MAST. Dinamična i kompaktna u isto vreme, ova kolica kombinuju visokokvalitetne materijale i moderni, napredni dizajn sa pametnom funkcionalnošću.

Uz to, MAST kolica ispunjavaju sve uslove iznad navedene, tako da ćete dobiti kompaktna kolica koja su udobna, jedinstvenih karakteristika, jednostavna za upotrebu, potpuno bezbedna i izuzetno izdržljiva. I sve to u elegantnom, povoljnom paketu. Ništa ne može biti bolje od toga.

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse