You have no items in your shopping cart.

Kako da praznici budu još čudesniji?

Praznici kucaju na vrata. Da li ćete se ponovo gurati kroz gužvu u tržnim centrima, čekati u beskrajnim redovima i donositi teške odluke šta kupiti deci? Imamo za vas nekoliko predloga koji će vam pomoći da decembar i praznike učinite čudesnijim i opuštenijim. Izaberite neke aktivnosti koje će zaokupiti vašu decu i doneti im radost. Kada provodite kvalitetno vreme sa svojom decom, svi ćete uživati. Isto tako, nemojte preterivati sa poklonima - pročitajte u nastavku kako možete ograničiti nepotrebne poklone i kupiti deci nešto što im stvarno treba.

Ideje za decembarske aktivnosti sa decom

 1. Pecite kolače.
 2. Posetite božićnu pijacu i klizalište na otvorenom.
 3. Pogledajte zajedno neki film o Božiću.
 4. Napravite ukrase za stan i božićno drvo.
 5. Napravite domaću toplu čokoladu.
 6. Pogledajte božićnu predstavu.
 7. Napravite božićne čestitke.

Naravno, možete dodati neke aktivnosti, na primer pravljenje Sneška Belića, ili neke precrtati sa spiska, ako na primer, ne uživate u klizanju. Deca mogu napraviti poklone za rodbinu, uz vašu pomoć ili sami, ako su dovoljno stari. Na primer, mogu praviti sledeće: teglu punu božićnih kolačića, božićne ukrase, ukrašene krigle i salvete itd.

Manje je više

Čuli ste za pravilo 4 stavke što se tiče poklona? Zaista je jednostavno, umesto da kupujete gomile nepotrebnih poklona, kupite:

 • Nešto što vaše dete želi,
 • Nešto što mu treba,
 • Nešto što može da obuče i
 • Nešto za čitanje.

Ako poklone ograničite na ove četiri kategorije, uštedećete puno vremena i novca. Pošto će se pokloni birati pažljivije, i primaoci poklona biće više zahvalni.

 

Šta onda kupiti deci za Božić?

Budimo iskreni – deca najviše žele igračke. Igračke ne moraju biti jako skupe i šljašteće, treba odabrati one koje su dobre za detetov razvoj i koje će biti korisne duži vremenski period. Odličan primer su didaktičke zidne igračke Vertiplay. Velika kolekcija garantuje igračke za gotovo sve uzraste, a pošto se ove igračke lepe na zid, na podu neće biti nereda.

Imate li novorođenče kod kuće ili su vaši prijatelji ili rođaci dobili novog člana porodice? Biće vam veoma zahvalni ako im pružite igračku za spavanje Doodoo. Doodoo imitira zvukove maminog stomaka i umiruje bebu koja plače. Kada dete bude starije, Doodoo će mu praviti društvo jer svira i nežne uspavanke.

Još jedan poklon koji će biti koristan kako za vas tako i za vašu bebu je stolica za ljuljanje mamaRoo. Stolica za ljuljanje imitira prirodno kretanje roditelja, ima 25 različitih kombinacija pokreta i možete upravljati njom sa svog pametnog telefona. Sreća i bezbednost su zagarantovani!

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse