You have no items in your shopping cart.

 • Neispavane mame, ovo je za vas!

  Kako spavate? Verojatno je jedno od najčešćih pitanja za mlade roditelje. Pritom se većina verovatno oseća pomalo nelagodno kad čuje ovo pitanje. Prva godina sa novorođenčetom je raznolik, emotivan i lep period, ali u isto vreme veoma težak. Mladoj mami nikako ne iskazujemo podršku tako što joj postavljamo razna pitanja...
 • Jedna kolica za svaku priliku

  Izbor kolica je težak zadatak za svakog roditelja. Tržište je bukvalno preplavljeno različitim kolicima svih veličina i oblika, a odabir pravih kolica može postati prava noćna mora. Treba uzeti u obzir različite stvari: gde će se koristiti kolica, cena, veličina (ako porodica živi u manjem stanu), kakva kolica moraju biti...
 • Razlika između hodalica na točkovima i nepokretnih centara aktivnosti

  Na prvi pogled je lako pomešati stacionarni centar za aktivnosti sa dupkom za bebe. Izgledaju prilično slično, što objašnjava zašto mnogi pomisle da su isto. Pa, nisu. Najveća razlika između njih se svodi na jedno: hodalice imaju točkove i beba se može kretati u njima. Centri za stacionarne aktivnosti su nepomični. Ova naizgled sitna razlika je zapravo razlog zašto su hodalice na točkovima opasne, a nepomični centri za aktivnosti nisu.

  Continue reading

 • Kako izabrati najbolju stolicu za hranjenje za svoje dete

  Iako vam dobra stolica za hranjenje možda neće biti prioritet kada se beba rodi, vremenom će se naći na vašem spisku kada počnete da razmišljate o odvikavanju svog mališana od majčinog mleka. Nabavka dobre stolice za hranjenje je najbolji način da vreme hranjenja učinite prijatnim za oboje.

  Imajući ovo u vidu, za mnoge žene je proces odabira najbolje stolice za hranjenje težak. O toliko toga treba razmišljati! Sa desetinama stilova, materijala i funkcija i cenama za svaki džep, šta da čini majka koja želi najbolje za svoje dete?

  U nastavku možete pročitati sve što treba da znate o stolicama za hranjenje kako biste izabrali najbolju opciju za svoje dete.

  Continue reading

 • Sveobuhvatni vodič za kompaktna kolica

  Bebe iznenađujuće brzo rastu. Očas posla će biti spremne za otkrivanje otvorenog prostora sa vama kako bi zadovoljile svoj radoznali um. Svaka mama se raduje ovim godinama, kada ste sami sa svojim mališanom, družite se i provodite dan zajedno.

  Znate li šta će ovo iskustvo učiniti još čarobnijim? Sjajna kompaktna kolica, naravno!

  Continue reading

 • Ne dopustite da vas niske temperature spreče da idete u šetnju

  Hladna jesen i zima mogu biti nepogodne za šetnju, ali uz pravu opremu, i te kako možete uživati sa svojom bebom i tokom hladnih dana. Ako imate stariju decu, verovatno znate šta vam je činiti, ali ako ste roditelj po prvi put, možda su vam potrebne neke smernice.

  Continue reading

 • Merenje bebine težine – kako, kada, zašto?

  Stabilno povećanje težine je jedan od pokazatelja da je vaša beba zdrava i da je ishrana odgovarajuća. Iz tog razloga je neophodno redovno praćenje bebine težine. Kako pravilno izmeriti bebu? Koji su uzroci odstupanja od odgovarajuće težine? Koliko je često potrebno merenje? Pozivamo vas da pročitate naš blog na kome delimo neke činjenice i savete za merenje vaše bebe.

  Continue reading

 • Kako da praznici budu još čudesniji?

  Praznici kucaju na vrata. Da li ćete se ponovo gurati kroz gužvu u tržnim centrima, čekati u beskrajnim redovima i donositi teške odluke šta kupiti deci? Imamo za vas nekoliko predloga koji će vam pomoći da decembar i praznike učinite čudesnijim i opuštenijim. Izaberite neke aktivnosti koje će zaokupiti vašu decu i doneti im radost. Kada provodite kvalitetno vreme sa svojom decom, svi ćete uživati. Isto tako, nemojte preterivati sa poklonima - pročitajte u nastavku kako možete ograničiti nepotrebne poklone i kupiti deci nešto što im stvarno treba.

  Continue reading

 • SENZORNI ZID ZA IGRU: Zabava i razvoj veština bez brige

  Da li vaš mališan uvek dotiče stvari, hvata ih, štipa i baca? Da li se plašite da će se vaša beba povrediti, nervozno čekate da se nešto pokvari, nestane ili da se raspe po podu? Zabrinutost i nervoza ne bi trebalo da budu prepreka razvoju vašeg deteta.

  Continue reading

 • 10 saveta za opremanje sobe za novorođenče

  Opremanje sobe za vašu bebu može biti zabavno i korisno iskustvo, ali i pomalo zastrašujuće, pogotovo ako ne znate odakle da počnete - osećate se preopterećeno? Odvojite trenutak da se naoružate ovim korisnim savetima za opremanje sobe za bebu i bićete ubrzo spremni za posete prodavnicama!
  Continue reading

Items 1 to 10 of 24 total

Page:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse