You have no items in your shopping cart.

10 ključnih karakteristika kompaktnih kolica

Spremate se za letnji odmor sa svojim mališanom? Onda se verovatno osećate nervoznim kada pomislite da trebate da stavite sav prtljag, uključujući i kolica za bebu, u auto, zar ne?

Vreme je da dobijete manja, lakša i jednostavnija kolica. To je sada takav trend - kompaktna kolica! Sa kompaktnim kolicima, lutanje naokolo i odlazak na avanture će biti mnogo lakše. Pošto su kompaktna kolica prozračnija, vožnja će biti udobnija za vaše dete, posebno leti. U kompaktnom kolicima, vaš mališan će se osećati sretno, sigurno i neće mu biti dosadno.

Koje su najvažnije karakteristike kompaktnih kišobranskih kolica?

Izbor kompaktnih kolica je jednako težak i važan kao i izbor običnih kolica. Većina roditelja odlučuje se i za kompaktnu kolica - ona su super praktična, manja, lako se otvaraju, mogu se lako i čvrsto sklopiti i ne zauzimaju puno prostora. Povrh toga, deca se osećaju super sretno i ugodno u njima. Većina kompaktnih kolica je pogodna za decu od 6 meseci starosti ili od trenutka kada beba može da sedi. Pogledajmo ključne funkcionalnosti kompaktnih kolica!

  1. Jednoručno rasklapanje I sklapanje:

Ako imate dobra kompaktna kolica, trebali biste biti u mogućnosti da ih otvorite i sklopite samo jednom rukom. Čak i kad držite bebu u drugoj ruci. Da, može biti tako jednostavno! To je samo jedna od mnogih prednosti kompaktnih kolica.

  1. Kolica moraju biti laka i lako prenosiva:

Jedna od ključnih karakteristika kompaktnih kolica je njihova mala težina, trebali biste ih moći lako nositi naokolo! Kada su kompaktna kolica sklopljena, ona su prilično mala i lako prenosiva - skoro kao torbica!

  1. Produžena nadstrešnica za zaštitu od sunca:

Svi znamo važnost zaštite od sunca. Kompaktna kolica su široko rasprostranjena tokom leta i od presudnog je značaja da štite vaše dete od sunca. Izaberite kolica sa mogućnošću produžene nadstrešnice za maksimalnu zaštitu.

  1. Naslon za noge:

Kada vaše dete sedi u kolicima, nije dobro da im noge slobodno vise. Preporučuje se naslon za noge, tako da mala stopala imaju mesto za odmor.

  1. Podešavanje nagiba sedišta i ugla naslona za noge:

Verujte nam, ova funkcija će vam biti od velike pomoći. Deca često zaspu u kolicima i važno je da ih stavite u ležeći položaj, koji je najudobniji i najzdraviji. Pored regulisanja zadnjeg dela sedišta, takođe je važno da podignete jastučić za noge, tako da beba leži što je moguće ravnije.

  1. Bezbednost na prvom mestu:

Kolica za bebe mogu biti multifunkcionalna i super trendi, ali to ne znači ništa ako nisu bezbedna za bebu. Bezbednost je ključna, nema kompromisa! Zbog toga su branik i dobar sigurnosni pojas jedna od najvažnijih karakteristika kompaktnih kolica.

  1. Velika korpa za skladištenje:

Vođenje bebe iz kuće obično je pravi izazov - da li je to samo za brzu šetnju, odlazak na plažu, jednodnevni izlet u grad,… Mama uvek treba da spakuje milion stvari. Stoga ćete ceniti veliku, prostranu korpu za skladištenje ispod sedišta kompaktnih kolica.

  1. Suspenzija na svim točkovima:

Kompaktna kolica imaju manje točkove od običnih kolica. Međutim, veoma je važno imati suspenziju na svim točkovima. To će učiniti vožnju udobnom na svim terenima, bilo da se radi o pesku, travi ili betonskim ulicama u gradu. Sa suspenzijom na svim točkovima, vožnja je lakše i zabavnija.

  1. Kvalitetni materijali:

Vaš mališan će verovatno provesti dosta vremena u kolicima. Zato su kvalitetni, dugotrajni, prozračni i udobni materijali neophodni. Kvalitetna izrada kompaktnih kolica treba da bude očigledna na prvi pogled i dodir. Budite oprezni i sa materijalom kormana - odaberite kožni koja neće činiti da vam se dlanovi znoje.

  1. Cena kolica ne mora biti jednaka kvalitetu:

Nećete morati da platite bogatstvo za kompaktna kolica - ona su pristupačnija od običnih kolica. Međutim, viša cena ne znači nužno i bolji kvalitet. Fokusirajte se na karakteristike i odaberite kolica koja najviše odgovaraju vašim potrebama.

Nadamo se da je ova recenzija bila od pomoći ako razmišljate o kupovini kompaktnih kolica. Imajte na umu ove karakteristike kompaktnih kolica, razmislite o tome šta vam je važno i sigurno ćete pronaći prava kolica za vas. Kompaktna kolica su bez sumnje velika investicija. Ne samo za leto, već će biti korisna i na duže staze. Sa svojim brojnim korisnim funkcionalnostima, MAST kompaktna kolica mogu biti odličan izbor - više o tome možete saznati ovde.

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse