You have no items in your shopping cart.

Izbor odgovarajućih igračaka za razvoj deteta

 

Većina će se složiti, da je prva godina deteta svakako najrazličitija i puna razvojnih prekretnica, koje naši mališani dostižu iz dana u dan. Zanimljivo je posmatrati, kako svaki dan otkriju ili nauče nešto novo, i kako smo ponosni roditelji na njihovo i najmanje dostignuće.

 

Prave igračke za naše mališane

Roditelji imaju ključnu ulogu u razvoju dece, jer su ti, koji ih usmeravaju i pomažu. Zato je važno, da im u prvim godinama ponudimo igračke, koje podstiču razvoj, koje su bezbedne i naravno primerene za njihov uzrast. Svome mališanu ponudite igračke, koje će stimulisati njihov razvoj, maštu, motoriku i koje će im omogućiti bezbedno igranje. Dečije stvari su stvarno jako simpatične i privlače svaku mamu da daruje dete sa najrazličitijim dečijim igračkama, koje su pre trendovska dekoracija dečije sobe, nego igračka, koja podstiče razvoj i učenje.

 

Aktiviti centar Portaplay

Od rodjenja se deca razvijaju iz dana u dan i svake nedelje osvoje neku novu veštinu, zato jako brzo pokažu interesovanje za nove igračke ili se starim igraju na potpuno drugačiji način.

Za Oribel su razvili aktiviti centar Portaplay, koji vašem detetu nudi bezbedno igranje i istraživanje od 5. meseca pa sve do 5 godine, jer se u njemu uvek nešto novo dešava. Mali istraživač može bezbedno da poskakuje ili okreće i na taj način razvija motoriku, istovremeno otkriva različite razvojne igračke, koje podržavaju kognitivni razvoj i veštine ruku.

Za igru je dostupno 5 igračaka, svaka je dizajnirana za razvoj specifičnih veština, stimulisanje igranja i čula. Sve igračke su bezbedne, mogu da se peru i odporne na prljavštinu.

 

Raste sa detetom do 5 godine

Portaplay nije klasični centar za igranje, koji odsluži svojoj nameni posle prve godine, već se jednostavno pretvori u stočić i na taj način je upotrebljiv sve do 5 godine deteta; zbog prilagodljivih nogica će vaše dete sve vreme biti u optimalnom položaju.

Za savršeni izgled dodajte još dečiju stolicu Portaplay i papir u roli za kreativnost i vaše dete je spremno na sate i sate zabavnog učenja!

Više o aktiviti centru Portaplay pročitajte ovde.

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse