You have no items in your shopping cart.

Nepogrešiva kupovina za bebu, iza koje stoje sve više i više mama

Kada u naš život udje bespomoćno biće, život nam se svakako promeni i okrene na glavu, naravno u dobrom smislu, jer nas ispuni neopisivom srećom i ljubavlju. Ipak, ništa nije više kao što je bilo, za sve najmanje zadatke je potrebna odlična organizacija i napredna logistika pri uskladjivanju delatnosti. Ponekad je uspeh, kad imamo samo 5 min za sebe i u takvim trenucima nam priskoči na pomoć ljuljaška.

Obavezna kupovina

Većina mama bi vam preporučila kupovinu dobre ljuljaške za bebu. Zašto? Ljuljaška će postati praktično vaša treća ruka, jer nam priskoči u pomoć onda, kad moramo nešto da obavimo bez bebe u naručju. Savršeno odgovara, kad želimo u miru pojesti ručak, okačiti veš ili izvaditi posudje iz mašine, a da pri tome ne držimo bebu u naručju. U takvim primerima stavimo bebu u ljuljašku, izaberemo funkciju ljuljanja, koja joj najviše odgovara i beba se odmah smiri gledajući nas kako radimo ili čak i zaspi.

Odmorna mama bez grižnje savesti.

Mališan če se najviše smiriti i najbolje uspavati u maminom krilu. Ipak, potpuno je uredu, da mama nađe alternativu, kojoj će se obratiti kad jo treba tih zlatih pet minuta.  Ljuljaška mamaRoo je odlično rješenje, jer mališani u njemu ugodno uživaju i odmah se smiriju ili se čak uspavaju. A i vi ćete biti mirni jer ćete svojim očima, da se uverite, da mališanu ništa ne fali i iskoristiti to zlato vreme za sebe. Nemojte vreme trošiti samo na kućne poslove, iskoristite tih pet minuta za odmor, da u miru popijete kafu ili da prelistate svoj omiljeni magazin. Verujte, da će minimalna količina vremena, koju ćete posvetiti svom odmoru, blagotvorno uticati na vas in kasnije na mališana- tako što će ga nakon spavanja dočekati vesela i odmorna mama. Međutim, važno je naglasiti, da bebu ne ostavljate predugo  u ljuljaški, jer je poželjno, da posebno novorođenčad najviše vremena provedu na čvrstoj in ravnoj podlogi.

Mamaroo – jedinstvena ljuljaška bez konkurencije

Zašto je Mamaroo ljuljaška tako popularna medju mamama po celom svetu? Jer je jedinstvena ljuljaška, koja imitira prirodno kretanje. Ima 5 svima poznatih načina ljuljana da smire i uspavaju bebu: vožnja autom, kengur, ljuljaška, uspavanka i talasanje mora. Za vreme ljuljanja možemo uključiti i izabrane umirijuće zvukove ili ostavimo bebu da se igra sa visećim interaktivnim igračkama. Dodatno nam stvar olakša upravljanje pomoću pametnog telefona. Mamaroo se takodje jednostavno čisti, jer podlogu samo odkopčate i operete u mašini za veš.

Za dodatne informacije i kupovinu Mamaroo kliknite ovde.

Instagram

5€ Popusta

Naročite se na naše novičke in poleg uporabnih nasvetov in eksluzivnih ponudb prejmite tudi kupon za 5€ popusta ob prvem naročilu. Prijavi se in prihrani.

Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 50€.

Da bo naš odnos zakonit in zgrajen na zaupanju vas prosimo, da nam dovolite spodnje možnosti obdelave podatkov. Obvestila o ugodnostih in nagradnih igrah Posredovanje vašega e-naslova Facebooku in Googlu Označi vse