You have no items in your shopping cart.

Sadržaji, preporuke i savjete s obzirom na period vaše trudnoće:

Nepogrešiva kupovina za bebu, iza koje stoje sve više i više mama

Kada u naš život udje bespomoćno biće, život nam se svakako promeni i okrene na glavu, naravno u dobrom smislu, jer nas ispuni neopisivom srećom i ljubavlju. Ipak, ništa nije više kao što je bilo, za sve najmanje zadatke je potrebna odlična organizacija i napredna logistika pri uskladjivanju delatnosti. Ponekad je uspeh, kad imamo samo 5 min za sebe i u takvim trenucima nam priskoči na pomoć ljuljaška.

 

Obavezna kupovina

Većina mama bi vam preporučila kupovinu dobre ljuljaške za bebu. Zašto? Ljuljaška će postati praktično vaša treća ruka, jer nam priskoči u pomoć onda, kad moramo nešto da obavimo bez bebe u naručju. Savršeno odgovara, kad želimo u miru pojesti ručak, okačiti veš ili izvaditi posudje iz mašine, a da pri tome ne držimo bebu u naručju. U takvim primerima stavimo bebu u ljuljašku, izaberemo funkciju ljuljanja, koja joj najviše odgovara i beba se odmah smiri gledajući nas kako radimo ili čak i zaspi.

 

Mamaroo – jedinstvena ljuljaška bez konkurencije

Zašto je Mamaroo ljuljaška tako popularna medju mamama po celom svetu? Jer je jedinstvena ljuljaška, koja imitira prirodno kretanje. Ima 5 svima poznatih načina ljuljana da smire i uspavaju bebu: vožnja autom, kengur, ljuljaška, uspavanka i talasanje mora. Za vreme ljuljanja možemo uključiti i izabrane umirijuće zvukove ili ostavimo bebu da se igra sa visećim interaktivnim igračkama. Dodatno nam stvar olakša upravljanje pomoću pametnog telefona. Mamaroo se takodje jednostavno čisti, jer podlogu samo odkopčate i operete u mašini za veš.

Za dodatne informacije i kupovinu Mamaroo kliknite ovde.

Instagram