You have no items in your shopping cart.

Kuda na izlet sa bebom

Izleti sa bebom su divna promena rutine prvih meseci, kad se sve uglavnom vrti oko dojenja i povijanja. Ideja za izlet je praktično neograničeno, ali dobro je razmisliti o par detalja, kao na primer o dostupnosti terena za kolica, trajanju vožnje sa autom (naročito ako beba ne podnosi dobro vožnju) i o kapacitetima, koje nudi destinacija izleta (mogućnost povijanja, hranjenja itd).

 

Uživanje na bazenu

poručuje od 4. meseca starosti bebe dalje, a najbolje je da izaberete bazen za toplijom i manje hlorisanom vodom, kao i sa mirnijom okolinom.

Ne postoji ništa lepše od radosti na bebinom licu, dok se brćka u vodi zajedno sa mamom ili tatom i tako doživi novo iskustvo, koje joj se kod kuće ne pruža.

 

Idemo u planine?

Sa bebom naravno nećete ići bukvalno u planine, ali puno roditelja se odluči za lakše ture, kao što je poseta obližnjih planina. U tom slučaju je obavezno imati dobru nosiljku za bebu i poneti sve sa sobom, potrebno za hranjenje i povijanje bebe.

 

Skok u prestonicu ili veći grad

U zavisnosti od vašeg kraja življenja, možete otići na izlet u prestonicu ili u neko od popularnih gradova. U bilo kom gradu ćete imati puno mogućnosti, s obzirom na veliku ponudu kafića i restorana, kao i puno opcija za šetnju sa kolicima, razgledanje spomenika i slično.

Vaša radoznala beba će sigurno posmatrati gradsku gužvu i po dugom danu će čvrsto zaspati.

 

 

Instagram