You have no items in your shopping cart.

Više djece, više zabave!

Ponovno ste trudni ili pak mama dvoje ili čak troje male djece? Onda ste zasigurno naišli na poteškoću kojom se suočava sve više roditelja kada žele poći u šetnju jer se prije ili kasnije stariji žali zbog bolova u nogama, mlađi je premali, stoga uglavnom odustaju već kod prvog igrališta.

 

Ima nekoliko načina rješavanja ove dileme, na primjer »daska za rolanje« koja se pričvršćuje za kolica, starije dijete na njoj stoji tijekom vožnje držeći ručku, premda takva taktika ne uspijeva kod veće djece iste starosti, dok neki mališani ipak žele sjediti.

Stoga su kolica poput Uppababy Vista odlična za djecu s malom razlikom u godinama, blizance ili pak trojke, s obzirom na mogućnost da kupite adaptere i dodate košaru ili sportsko sjedište. Na ovaj način možete bezbrižno krenuti u duže šetnje, a ujedno ne morate brinuti o mlađim obiteljskim članovima koji se nakon uzbudljivog istraživanja mogu udobno namjestiti na zračni jastuk koji je sakriven ispod ventilacijskog krovića sa zaštitnim faktorom SPF50. Za potrepštine je priložena izuzetno prostrana torba koja izdrži čak do 13,5 kg opterećenja!

Instagram